HSTotaal ontwikkelt vraag & antwoord website voor BrainBOX

Website voor BrainBOX

BrainBOX is een concept van DGMR, een zeer gespecialiseerd ingenieursbureau met meerdere vestigingen in Nederland. Het concept is een een virtueel loket voor vraagstukken over duurzaamheid, brandveiligheid en overlast door geluid en trillingen.

BrainBox opvallend uitnodigend met bijzonder design website

Het concept van de website is gebaseerd op het in-the-box en out-of-the-box denken: vragen die binnen én buiten de disciplines van het ingenieursbureau liggen. Dat levert verrassende uitnodigingen op om antwoord te geven op vragen. De website is voorzien van het zeer geavanceerde Skriblcms met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. 

Meer weten over het ontwikkelen van beursconcepten? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of mail bart@hstotaal.nl.

Website voor BrainBOX  

BrainBox opvallend uitnodigend met bijzonder design website. Het concept van de website is gebaseerd op het in-the-box en out-of-the-box denken: vragen die binnen én buiten de disciplines van het ingenieursbureau liggen. Dat levert verrassende uitnodigingen op om antwoord te geven op vragen. De website is voorzien van het zeer geavanceerde Skriblcms met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. 

Meer weten over het ontwikkelen van beursconcepten? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of mail bart@hstotaal.nl.

websiteshuisstijltechniek

Kunnen we voor joúw organisatie een website ontwikkelen die brengt waar een website écht voor bedoeld is: meer traffic, meer actie, meer klanten? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32. Of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Een website ontwikkelen die doet waar een website écht voor bedoeld is: traffic, actie, klanten? Mail naar: bart@hstotaal.nl.