HSTotaal ontwikkelt website voor BrainBOX

Website voor BrainBox 

BrainBox is een concept van DGMR, een zeer gespecialiseerd ingenieursbureau met meerdere vestigingen in Nederland. Het concept is een een virtueel loket voor vraagstukken over duurzaamheid, brandveiligheid, overlast door geluid en trilling.

BrainBox opvallend uitnodigend met bijzonder design website

Het concept van de website is gebaseerd op het in-the-box en out-of-the-box denken: vragen die binnen de disciplines en buiten de disciplines van het ingenieursbureau liggen. Dat levert verrassende uitnodigingen op om antwoord te geven op vragen. De website is voorzien van het zeer geavanceerde Skriblcms met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. 

Meer weten over het ontwikkelen van beursconcepten? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail mail@hstotaal.nl.

Website voor BrainBox 

BrainBox opvallend uitnodigend met bijzonder design website. Het concept van de website is gebaseerd op het in-the-box en out-of-the-box denken: vragen die binnen de disciplines en buiten de disciplines van het ingenieursbureau liggen. Dat levert verrassende uitnodigingen op om antwoord te geven op vragen. De website is voorzien van het zeer geavanceerde Skriblcms met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. 

Het ontwikkelen van websiteconcepten? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail mail@hstotaal.nl.

websites

Kunnen wij voor úw organisatie een website ontwikkelen die brengt waar een website écht voor bedoeld is: meer traffic, meer actie, meer klanten? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail mail@hstotaal.nl.

Een website ontwikkelen die doet waar een website écht voor bedoeld is: traffic, actie, klanten? Mail mail@hstotaal.nl.