HSTotaal ontwikkelt en bouwt nieuwe website voor DGMR Software

Vernieuwde website voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Sterke website, glashelder design

HSTotaal brengt de identiteit van DGMR Software in beeld, ontwerpt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal. Én een compleet nieuwe website met een glasheldere en strakke uitstraling en ondersteund door specifiek vormgegeven productbanners, productportals, functie- en product-iconen. De website is voorzien van een gebruikersvriendelijke cms.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen van websites? Maak een afspraak! Stuur een bericht naar: bart@hstotaal.nl.

Vernieuwde website voor DGMR Software

Sterke website, glashelder design, eenvoudig cms. HSTotaal brengt de identiteit van DGMR Software in beeld, ontwerpt een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, folders, beurs- en promotiemateriaal. Én een compleet nieuwe website met een glasheldere en strakke uitstraling en ondersteund door specifiek vormgegeven productbanners, productportals, functie- en product-iconen. De website is voorzien van een gebruikersvriendelijke cms.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen van websites? Maak een afspraak! Stuur een bericht naar: bart@hstotaal.nl.

websitesfotografiedesign

Websites maken mét een erg gebruiksvriendelijk cms? Met responsive design, SEO-rapportage op pagina-niveau, zeer betaalbaar en geen cms-ervaring nodig? Laten we een afspraak maken. Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail ons: bart@hstotaal.nl.

Websites maken mét een erg gebruiksvriendelijk cms? Met responsive design, SEO-rapportage op pagina-niveau, zeer betaalbaar en geen cms-ervaring nodig? Laten we een afspraak maken. Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.