HSTotaal ontwerpt een website voor Damen & De Koning Advocaten
HSTotaal ontwerpt een website voor Damen & De Koning Advocaten
HSTotaal ontwerpt een website voor Damen & De Koning Advocaten

Website voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht.

Een responsive website voor alle devices

HSTotaal ontwikkelt voor het Amsterdamse Advocatenkantoor Damen & De Koning een responsive website die geheel is gebaseerd op de nieuwe huisstijl. De website is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO geoptimaliseerde, op maat gemaakte beheersapplicatie en CMS voor maatwerk websites.

Benieuwd of een responsive website ook haalbaar is voor joúw organisatie? Stuur een mailtje naar bart@hstotaal.nl.

Website voor Damen & De Koning Advocaten

Een responsive website voor alle devices. HSTotaal ontwikkelt voor het Amsterdamse Advocatenkantoor Damen & De Koning een responsive website die geheel is gebaseerd op de nieuwe huisstijl. De website is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO geoptimaliseerde, op maat gemaakte beheersapplicatie en CMS voor maatwerk websites.

Benieuwd of een responsive website ook haalbaar is voor joúw organisatie? Stuur ons een mailtje: bart@hstotaal.nl.

websitesdesign

Een sterk design en een responsive website voor joúw organisatie? Een eigentijdse uitstraling versterkt je geloofwaardigheid en maakt communicatie met jouw klanten en prospects een stuk eenvoudiger. Maak een afspraak: mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Een sterk design en een responsive website voor úw organisatie? Maak een afspraak: mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.