HSTotaal ontwerpt een website voor Damen & De Koning Advocaten
HSTotaal ontwerpt een website voor Damen & De Koning Advocaten

Website voor Damen & De Koning Advocaten

Damen & De Koning Advocaten voert een brede civiele praktijk en behandelt ook zaken op het snijvlak van strafrecht en civiel recht.

Een responsive website voor alle devices

HSTotaal ontwikkelt voor het Amsterdamse Advocatenkantoor Damen & De Koning een responsive website die geheel is gebaseerd op de nieuwe huisstijl. De website is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO geoptimaliseerde, op maat gemaakte beheersapplicatie en CMS voor maatwerk websites.

Benieuwd of een responsive website ook haalbaar is voor úw organisatie? Stuur een mailtje aan mail@hstotaal.nl.

Website voor Damen & De Koning Advocaten

Een responsive website voor alle devices. HSTotaal ontwikkelt voor het Amsterdamse Advocatenkantoor Damen & De Koning een responsive website die geheel is gebaseerd op de nieuwe huisstijl. De website is gebouwd en wordt onderhouden met skriblCMS - de SEO geoptimaliseerde, op maat gemaakte beheersapplicatie en CMS voor maatwerk websites.

Benieuwd of een responsive website ook haalbaar is voor úw organisatie? Stuur ons een mail: mail@hstotaal.nl.

websites

Een sterk design en een responsive website voor úw organisatie? Een eigentijdse uitstraling versterkt uw geloofwaardigheid en maakt communicatie met uw klanten en prospects een stuk eenvoudiger. Maak een afspraak: bel 023-534 45 00. Of stuur een mail: mail@hstotaal.nl.

Een sterk design en een responsive website voor úw organisatie? Maak een afspraak: bel 023-534 45 00. Of stuur een mail: mail@hstotaal.nl.