HSTotaal ontwerpt beurspresentaties voor DGMR Software
HSTotaal ontwerpt beurspresentaties voor DGMR Software
HSTotaal ontwerpt beurspresentaties voor DGMR Software

Beurspresentaties voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Boodschap en identiteit op op beurzen sterk zichtbaar

Voor DGMR Software heeft HSTotaal een beursconcept ontwikkeld dat uiteraard geheel is gebaseerd op de coporate identity en bestaat uit een visueel concept, inclusief een ontwerpstijl, waardoor de vormgeving van beurscommunicatie snel en efficient kan gebeuren. Inmiddels is het concept uitgewerkt naar banners, beurswanden, posters en meubelobjecten.

Meer weten over onze ervaringen  met het ontwikkelen en ontwerpen van beursconcepten? Laten we een afspraak maken! Bel 023-534 45 00.

Beurspresentaties voor DGMR Software

Boodschap en identiteit op op beurzen sterk zichtbaar. Voor DGMR Software heeft HSTotaal een beursconcept ontwikkeld dat uiteraard geheel is gebaseerd op de coporate identity en bestaat uit een visueel concept, inclusief een ontwerpstijl, waardoor de vormgeving van beurscommunicatie snel en efficient kan gebeuren. Inmiddels is het concept uitgewerkt naar banners, beurswanden, posters en meubelobjecten.

Meer weten over onze ervaringen  met het ontwikkelen en ontwerpen van beursconcepten? Laten we een afspraak maken! Mail mail@hstotaal.nl.

beurspresentaties

Beurspresentaties ontwerpen wij op basis van de corporate identity van een organisatie, de huisstijl. Maar waar het om gaat is hetgeen je te vertellen hebt: de boodschap. Die maken we op maat en is afhankelijk van de aard van de bezoekers en is ook afhankelijk van de dynamiek van de beurs of expositie. Mogen wij u uitnodigen voor een goed gesprek over uw beurs? Bel 023-534 45 00.

Beurspresentaties ontwerpen wij op basis van de corporate identity van een organisatie, de huisstijl. Maar waar het om gaat is hetgeen je te vertellen hebt: de boodschap. Die maken we op maat en is afhankelijk van de aard van de bezoekers en is ook afhankelijk van de dynamiek van de beurs of expositie. Mogen wij u uitnodigen voor een goed gesprek over uw beurs? Mail mail@hstotaal.nl.