HSTotaal ontwerpt opvallende beurspresentaties voor DGMR Software
HSTotaal ontwerpt opvallende beurspresentaties voor DGMR Software
HSTotaal ontwerpt opvallende beurspresentaties voor DGMR Software

Onderscheidende beurspresentaties voor DGMR Software

DGMR Software maakt regelgeving, rekenvoorschriften en normen voor milieu, bouw en duurzaamheid toegankelijk met gespecialiseerde software.

Boodschap en identiteit op beurzen opvallend zichtbaar

Voor DGMR Software heeft HSTotaal een beursconcept ontwikkeld dat uiteraard geheel is gebaseerd op de corporate identity en bestaat uit een visueel concept, inclusief een ontwerpstijl, waardoor de vormgeving van beurscommunicatie snel en efficiënt kan gebeuren. Inmiddels is het concept uitgewerkt naar banners, beurswanden, posters en meubel-objecten.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen en ontwerpen van beursconcepten? Laten we een afspraak maken! Bel 06 20 61 68 32.

Onderscheidende beurspresentaties voor DGMR Software

Boodschap en identiteit op beurzen opvallend zichtbaar. Voor DGMR Software heeft HSTotaal een beursconcept ontwikkeld dat uiteraard geheel is gebaseerd op de coporate identity en bestaat uit een visueel concept, inclusief een ontwerpstijl, waardoor de vormgeving van beurscommunicatie snel en efficiënt kan gebeuren. Inmiddels is het concept uitgewerkt naar banners, beurswanden, posters en meubelobjecten.

Meer weten over onze ervaringen met het ontwikkelen en ontwerpen van beursconcepten? Laten we een afspraak maken! Mail mail@hstotaal.nl.

huisstijlbeurspresentatiestechniekdesign

Beurspresentaties ontwerpen we op basis van de corporate identity van jouw organisatie; de huisstijl. Het gaat om dat wat je te vertellen hebt: je boodschap. Die maken we op maat en is afhankelijk van de aard van de bezoekers ende dynamiek van de beurs of expositie. Mogen we je uitnodigen voor een goed gesprek over jouw beurs? Bel 06 20 61 68 32.

Beurspresentaties ontwerpen we op basis van de corporate identity van jouw organisatie; de huisstijl. Het gaat om dat wat je te vertellen hebt: je boodschap. Die maken we op maat en is afhankelijk van de aard van de bezoekers ende dynamiek van de beurs of expositie. Mogen we je uitnodigen voor een goed gesprek over jouw beurs? Mail mail@hstotaal.nl.