HSTotaal ontwikkelt beurspresentaties voor Pijnacker-Nootdorp

Presentaties voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een middelgrote fusie-gemeente aan de rand van het Groene Hart. De gemeente groeit de komende jaren, mede dankzij de nieuwe woonwijk Keijzershof, door naar 60.000 inwoners.

Beurspresentaties die naadloos aansluiten op de huisstijl

HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen, inclusief de presentatiemiddelen voor onder andere beurzen, bedrijvendagen, workshops, exposities en inspraakavonden. De middelen zijn eenvoudig en efficient te produceren omdat ze gebaseerd zijn op de huisstijl en een eenvoudig stramien.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Presentaties voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een middelgrote fusie-gemeente aan de rand van het Groene Hart. De gemeente groeit de komende jaren, mede dankzij de nieuwe woonwijk Keijzershof, door naar 65.000 inwoners.

Beurspresentaties die naadloos aansluiten op de huisstijl. HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen, inclusief de presentatiemiddelen voor onder andere beurzen, bedrijvendagen, workshops, exposities en inspraakavonden. De middelen zijn eenvoudig en efficient te produceren omdat ze gebaseerd zijn op de huisstijl en een eenvoudig stramien.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

beurspresentatiesoverheiddesign

Ben je op zoek naar een efficiente manier om presentatie- en expositiesystemen vorm te geven? Voor beurzen, exposities, bedrijvendagen of workshops? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32 of mail naar: bart@hstotaal.nl.

Ben je op zoek naar een efficiente manier om presentatie- en expositiesystemen vorm te geven? Voor beurzen, exposities, bedrijvendagen of workshops? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.