HSTotaal ontwerpt beurspresentaties voor Pijnacker-Nootdorp

Beurspresentaties voor Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp is een middelgrote gemeente in het groene hart. De gemeente groeit de komende jaren naar 63.000 inwoners. 

Beurspresentaties die naadloos aansluiten op de huisstijl

HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen, inclusief de presentatiemiddelen voor o.a. beurzen, bedrijvendagen, workshops, exposities, inspraakavonden. De middelen zijn eenvoudig en efficient te produceren omdat ze gebaseerd zijn op de huisstijl en een eenvoudig stramien.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel 023-534 45 00.

Beurspresentaties voor Pijnacker-Nootdorp

Beurspresentaties die naadloos aansluiten op de huisstijl. HSTotaal ontwerpt voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp de huisstijl en alle dragers en communicatiemiddelen, inclusief de presentatiemiddelen voor o.a. beurzen, bedrijvendagen, workshops, exposities, inspraakavonden. De middelen zijn eenvoudig en efficient te produceren omdat ze gebaseerd zijn op de huisstijl en een eenvoudig stramien.

Meer voorbeelden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Kijk hieronder of bel 023-534 45 00.

beurspresentaties

Bent u op zoek naar een efficiente manier om presentatie- en expositiesystemen vorm te geven voor beurzen, exposities, bedrijvendagen, workshops? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of vraag hier onze bureaubrochure: e-mail joost@hstotaal.nl.

Bent u op zoek naar een efficiente manier om presentatie- en expositiesystemen vorm te geven voor beurzen, exposities, bedrijvendagen, workshops? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.