HSTotaal verzorgt vormgeving tenders voor DGMR

Tender vormgeving voor DGMR

DGMR is een advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in vraagstukken in bouwfysica, geveltechniek, brandveiligheid, akoestiek en klimaatbeheersing.

Professionele tender presentatie 

Voor advies- en ingenieursbureau DGMR ontwerpt HSTotaal digitale en analoge tender presentaties die naadloos aansluiten op de huisstijl. En die gebaseerd zijn op een concept waarin de waarden en het onderscheidend vermogen van het ingenieursbureau zijn samengebracht. Inclusief een mooi design dat vertrouwen geeft en de aangeleverde bewijsvoering ondersteunt.

Wilt u weten op welke manier wij úw tenders versterken met een professioneel concept en een grafisch ontwerp dat vertrouwen geeft? Bel 023-534 45 00, of mail naar: mail@hstotaal.nl.

Tender vormgeving voor DGMR

Professionele tender presentatie. Voor advies- en ingenieursbureau DGMR ontwerpt HSTotaal digitale en analoge tender presentaties die naadloos aansluiten op de huisstijl. En die gebaseerd zijn op een concept waarin de waarden en het onderscheidend vermogen van het ingenieursbureau zijn samengebracht. Inclusief een mooi design dat vertrouwen geeft en de aangeleverde bewijsvoering ondersteunt.

Wilt u weten op welke manier wij úw tenders versterken met een professioneel grafisch ontwerp? Mail naar: mail@hstotaal.nl.

tenders

Een tender is meer dan een verplichte opsomming. Wilt u weten hoe wij uw presentatie versterken? Bel met HSTotaal, Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00. Of mail naar: mail@hstotaal.nl.

Een tender is meer dan een verplichte opsomming. Wilt u weten hoe wij uw presentatie versterken? Mail voor een afspraak naar: mail@hstotaal.nl.