HSTotaal ontwerpt brochurelijn voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerpt brochurelijn voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerpt brochurelijn voor Vicon Landbouwmachines

Brochures voor Vicon Landbouwmachines

Vicon is een wereldmerk uit de Kverneland Group, één van de grote producenten en distributeurs van landbouwwerktuigen ter wereld. Vicon produceert onder andere kunstmest-strooiers, veldspuiten, balen- en pakkenpersen en distribueert deze via een wereldwijd netwerk van lokale dealers.

Brochures 

HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle communicatie-uitingen. Belangrijke ondersteuning van het dealernetwerk in hun verkoopacties zijn de brochures en folders met verkoopinformatie. De brochures voor alle verschillende machines zijn zeer uiteenlopend, maar vertonen grote overeenkomsten omdat ze worden ontworpen op een stramien dat naadloos aansluit op de huisstijl.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Brochures voor Vicon Landbouwmachines

Brochures efficient geproduceerd op basis van de huisstijl. HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle communicatie-uitingen. Belangrijke ondersteuning van het dealernetwerk in hun verkoopacties zijn de brochures en folders met verkoopinformatie. De brochures voor alle verschillende machines zijn zeer uiteenlopend, maar vertonen grote overeenkomsten omdat ze worden ontworpen op een stramien dat naadloos aansluit op de huisstijl.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.

brochurestechniekdesign

Efficient brochures en documentatie ontwerpen, in een stevig en eigentijds design? Zowel op papier als digitaal te produceren? We komen graag langs voor een inspirerend gesprek. Bel Bart Landman: 06 20 61 68 32.

Efficient brochures en documentatie ontwerpen, in een stevig en eigentijds design? Zowel op papier als digitaal te produceren? We komen graag langs voor een inspirerend gesprek. Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl.