HSTotaal ontwerp brochures voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerp brochures voor Vicon Landbouwmachines
HSTotaal ontwerp brochures voor Vicon Landbouwmachines

Brochures voor Vicon Landbouwmachines

Vicon is een wereldmerk uit de Kverneland Group, één van de grote producenten en distributeurs van landbouwwerktuigen ter wereld. Vicon produceert o.a. strooiers, spuiten, balen- en pakkenpersen en distribueert deze via een wereldwijd netwerk van lokale dealers.

Brochures 

HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle dragers. Belangrijke ondersteuning van het dealernetwerk in hun verkoopacties zijn de brochures en folders met verkoopinformatie. De brochures voor alle verschillende machines zijn zeer uiteenlopend, maar vertonen grote overeenkomsten omdat ze worden ontworpen op een stramien dat naadloos aansluit op de huisstijl.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

Brochures voor Vicon Landbouwmachines

Brochures efficient geproduceerd op basis van de huisstijl. HSTotaal maakt het complete design rond het merk Vicon, zoals de corporate identity en de huisstijl voor alle dragers. Belangrijke ondersteuning van het dealernetwerk in hun verkoopacties zijn de brochures en folders met verkoopinformatie. De brochures voor alle verschillende machines zijn zeer uiteenlopend, maar vertonen grote overeenkomsten omdat ze worden ontworpen op een stramien dat naadloos aansluit op de huisstijl.

Meer weten over onze ervaringen met Vicon? Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.

brochurestechniek

Efficient brochures en documentatie ontwerpen, in een stevig en eigentijds design? Zowel op papier als digitaal te produceren? We komen graag langs voor een inspirerend gesprek. Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: 023-534 45 00.

Efficient brochures en documentatie ontwerpen, in een stevig en eigentijds design? Zowel op papier als digitaal te produceren? We komen graag langs voor een inspirerend gesprek. Mail Joost Klinkenberg of Bart Landman: mail@hstotaal.nl.