HSTotaal bedenkt campagne-concept voor Kverneland Landbouwmachines

Campagne voor Kverneland Group

Kverneland Group is een van de grote producenten van landbouwmachines ter wereld, met Vicon als één van de belangrijke merken.

Communicatieconcept voor lancering nieuwe branding

HSTotaal ontwikkelt alle creativiteit voor de lancering van de nieuwe branding strategie. Het betreft o.a. een concept waarop de lancering wordt gebaseerd, maar dat wordt doorontwikkeld naar alle communicatiemiddelen, brochures, beurspresentaties, persmateriaal, interne communicatie en dealercommunicatie.

Meer informatie over een concept voor uw brochures, leaflets en technische documentatie? Bel 023-534 45 00.

Campagne voor Kverneland Group

Communicatieconcept voor lancering nieuwe branding. HSTotaal ontwikkelt alle creativiteit voor de lancering van de nieuwe branding strategie. Het betreft o.a. een concept waarop de lancering wordt gebaseerd, maar dat wordt doorontwikkeld naar alle communicatiemiddelen, brochures, beurspresentaties, persmateriaal, interne communicatie en dealercommunicatie.

Meer informatie over een concept voor uw brochures, leaflets en technische documentatie? Bel 023-534 45 00.

campagnes

Waarom een sterk concept voor de lancering van een nieuwe strategie of een nieuw product? Omdat daarmee niet voor elk communicatiemiddel en -moment het wiel opnieuw hoeft te worden uitgevonden. Dat maakt communicatie geloofwaardiger. En goedkoper. We gaan daarover graag in gesprek. Bel voor een afspraak: 023-534 45 00.

Waarom een sterk concept voor een nieuwe strategie of een nieuw product? Omdat daarmee niet voor elk communicatiemiddel en -moment het wiel opnieuw hoeft te worden uitgevonden. Dat maakt communicatie geloofwaardiger. En goedkoper. We gaan daarover graag in gesprek. Bel voor een afspraak: 023-534 45 00.