HSTotaal bedenkt campagne-concept voor Kverneland Landbouwmachines

Campagne voor de Kverneland Group

De Kverneland Group is één van de grote producenten van landbouwmachines ter wereld, met Vicon als één van de belangrijke merken.

Communicatieconcept voor lancering nieuwe branding

HSTotaal ontwikkelt alle creativiteit voor de lancering van de nieuwe branding strategie. Het betreft onder andere een concept waarop de lancering wordt gebaseerd, endat wordt doorontwikkeld naar alle communicatiemiddelen; brochures, beurspresentaties, persmateriaal, interne communicatie en dealercommunicatie.

Meer informatie over een concept voor jouw brochures, leaflets en technische documentatie? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

Campagne voor Kverneland Group

Communicatieconcept voor lancering nieuwe branding. HSTotaal ontwikkelt alle creativiteit voor de lancering van de nieuwe branding strategie. Het betreft onder andere een concept waarop de lancering wordt gebaseerd, en dat wordt doorontwikkeld naar alle communicatiemiddelen,; brochures, beurspresentaties, persmateriaal, interne communicatie en dealercommunicatie.

Meer informatie over een concept voor jouw brochures, leaflets en technische documentatie? Mail naar bart@hstotaal.nl of bel 06 20 61 68 32.

campagnes

Waarom een sterk concept voor de lancering van een nieuwe strategie of een nieuw product? Omdat daarmee niet voor elk communicatiemiddel en -moment het wiel opnieuw hoeft te worden uitgevonden. Dat maakt communicatie geloofwaardiger. En goedkoper. We gaan daarover graag met je in gesprek. Bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32.

Waarom een sterk concept voor een nieuwe strategie of een nieuw product? Omdat daarmee niet voor elk communicatiemiddel en -moment het wiel opnieuw hoeft te worden uitgevonden. Dat maakt communicatie geloofwaardiger. En goedkoper. We gaan daarover graag met je in gesprek. Bel voor een afspraak: 06 20 61 68 32.