Creatieve communicatie voor Dock Welzijn

“DOCK is een welzijnsorganisatie voor en door mensen. DOCK helpt mensen om hun eigen leven en het leven van anderen te verbeteren. Ieder mens heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en voor de mensen om zich heen.”

Creatieve ideeën brengt mensen op de been

HSTotaal ondersteunt DOCK met creatieve concepten, ideeën, grafische ontwerpen en producties voor onderscheidende communicatie. Zoals bij de opening van een nieuwe vestiging of bij een project om contacten te leggen in de wijken. Of bij het bedenken van acties om in gesprek te komen met moeilijk bereikbare bewoners of als er handige tools nodig zijn voor het maken van posters voor activiteiten in de buurt.

Wij bedenken concepten en maken ontwerpen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Wat kan communicatie en design betekenen voor joúw organisatie? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.

Creatieve communicatie voor Dock Welzijn

DOCK is een welzijnsorganisatie voor en door mensen. DOCK helpt mensen om hun eigen leven en het leven van anderen te verbeteren. Ieder mens heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en voor de mensen om zich heen.

Creatieve concepten voor Dock Welzijn brengt mensen op de been. HSTotaal ondersteunt DOCK met creatieve concepten, ideeën, grafische ontwerpen en producties voor communicatie. Zoals bij de opening van een nieuwe vestiging of bij een project om contacten te leggen in de wijken. Of bij het bedenken van acties om in gesprek te komen met moeilijk bereikbare bewoners.

Wat kan communicatie en design betekenen voor joúw organisatie? Mail Bart Landman: bart@hstotaal.nl of bel: 06 20 61 68 32.

zorg en welzijn

Communicatie en design kan de uitstraling en het imago van jouw organisatie veel vertrouwen geven. Wilt je daar meer over weten? Dan maken we graag een afspraak. Bel 06 20 61 68 32.

Communicatie en design kan de uitstraling en het imago van jouw organisatie veel vertrouwen geven. Bel 06 20 61 68 32.