Creatieve communicatie voor Dock Welzijn

"DOCK is een welzijnsorganisatie voor en door mensen. DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbeteren. Ieder mens heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en voor anderen."

Creatieve ideeën brengt mensen op de been

HSTotaal ondersteunt DOCK met creatieve concepten, ideeën, grafische ontwerpen en producties voor communicatie. Zoals bij de opening van een nieuwe vestiging, of bij een project om contacten te leggen in de wijken, of bij het bedenken van acties om in gesprek te komen met bewoners, of als er handige tools nodig zijn bij het maken van posters.

Wij bedenken concepten en maken ontwerpen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Wat kan communicatie en design betekenen voor úw organisatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00.

Creatieve communicatie voor Dock Welzijn

Creatieve concepten voor Dock Welzijn brengt mensen op de been. HSTotaal ondersteunt DOCK met creatieve concepten, ideeën, grafische ontwerpen en producties voor communicatie. Zoals bij de opening van een nieuwe vestiging, of bij een project om contacten te leggen in de wijken, of bij het bedenken van acties om in gesprek te komen met bewoners.

Wat kan communicatie en design betekenen voor úw organisatie? Bel Joost Klinkenberg of Bart Landman: (023) 534 45 00.

zorg en welzijn

Communicatie en design kan de uitstraling en het imago van uw organisatie veel vertrouwen geven. Wilt u daar meer over weten? Dan maken we graag een afspraak. Bel (023) 534 45 00.

Communicatie en design kan de uitstraling en het imago van uw organisatie veel vertrouwen geven. Bel (023) 534 45 00.