Communicatieconcept en design voor HilverZon

Energiecoöperatie HilverZon werkt samen met alle Hilversummers aan een energieneutraal en duurzaam Hilversum vóór 2040. Dat is een flinke ambitie. En een flinke uitdaging voor creatieve communicatie.

Totaal communicatieconcept

Bij HilverZon kun je meedoen aan collectieve zonnedaken. Een heel slimme manier om aan 100% duurzame stroom te komen. En wil je alle Hilversummers een laatste duwtje in de rug geven om mee te doen, dan heb je een totaalconcept nodig. Daarvoor moet je bij ons zijn!

Een goed idee vertalen naar communicatiemiddelen

HSTotaal heeft voor HilverZon zo’n totaal-communicatie-concept gemaakt, en dit vertaald naar alle denkbare dragers en middelen. Van een zonnig visitekaartje tot impactvolle banieren, en van aansprekende flyers tot een enthousiasmerende website.

We hebben ook ervaring met communicatievraagstukken die soms lastig zijn uit te leggen, als mensen een duwtje nodig hebben. Benieuwd? Bel ons voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail bart@hstotaal.nl.

Communicatieconcept en design voor HilverZon

Totaal communicatieconcept. Bij HilverZon kun je meedoen aan collectieve zonnedaken. Een heel slimme manier om aan 100% duurzame stroom te komen. En wil je alle Hilversummers een laatste duwtje in de rug geven om mee te doen, dan heb je een totaalconcept nodig. Dan moet je bij ons zijn!

Een goed idee vertalen naar communicatiemiddelen. HSTotaal heeft voor HilverZon zo’n totaal-communicatie-concept gemaakt, en dit vertaald naar alle denkbare dragers en middelen. Van een zonnig visitekaartje tot impactvolle banieren, en van aansprekende flyers tot een enthousiasmerende website.

Wilt u ook mensen bereiken die een duwtje nodig hebben? Bel ons voor een afspraak: 06 20 61 68 32 of mail bart@hstotaal.nl.

websitescommunicatieadvieshuisstijlcampagnesdiensten

Je denkt misschien, ja maar mijn product vraagt om heel bijzondere communicatie! Mooi, doen we graag! Een goed gesprek? Bel: 06 20 61 68 32 of mail naar bart@hstotaal.nl.

Zoek je ook een bijzonder concept? Mooi, doen we graag! Een afspraak? Een mailtje naar bart@hstotaal.nl is genoeg.