Communicatieconcept en design voor HilverZon

Energiecoöperatie HilverZon werkt met alle Hilversummers samen aan een volledig energieneutraal en duurzaam Hilversum. Dat is een flinke ambitie. En een flinke uitdaging voor creatieve communicatie.

Totaal communicatieconcept

Bij HilverZon kun je meedoen aan collectieve zonnedaken. Een wel heel slimme manier om aan 100% duurzame stroom te komen. En wil je alle Hilversummers een laatste duwtje in de rug geven om mee te doen, dan heb je een totaalconcept nodig! Dan moet je bij ons zijn!

Een goed idee vertalen naar communicatiemiddelen

HSTotaal heeft voor HilverZon zo'n totaal-communicatieconcept gemaakt, en vertaald naar alle denkbare dragers en middelen. Van een zonnig visitekaartje tot impactvolle sponsoradvertentie, en van een meeslepende direct mail flyer tot enthousiasmerende website.

We hebben ook ervaring met communicatievraagstukken die soms lastig zijn uit te leggen, als mensen een duwtje nodig hebben. Benieuwd? Bel eens voor een afspraak: 023-534 45 00. Of stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

Communicatieconcept en design voor HilverZon

Totaal communicatieconcept. Bij HilverZon kun je meedoen aan collectieve zonnedaken. Een wel heel slimme manier om aan 100% duurzame stroom te komen. En wil je alle Hilversummers een laatste duwtje in de rug geven om mee te doen, dan heb je een totaalconcept nodig! Dan moet je bij ons zijn!

Een goed idee vertalen naar communicatiemiddelen. HSTotaal heeft voor HilverZon zo'n totaal-communicatieconcept gemaakt, en vertaald naar alle denkbare dragers en middelen. Van een zonnig visitekaartje tot impactvolle sponsoradvertentie, en van een meeslepende direct mail flyer tot enthousiasmerende website.

Wilt u ook mensen bereiken die een duwtje nodig hebben? Bel eens voor een afspraak: 023-534 45 00. Of stuur ons een bericht: mail@hstotaal.nl.

communicatieadviesdiensten

U denkt misschien, ja maar mijn product vraagt heel bijzondere communicatie! Mooi, doen we graag! Een goed gesprek? Bel: 023-534 45 00. Of zend een mail aan mail@hstotaal.nl.

Zoekt u ook een bijzonder concept? Mooi, doen we graag! Een afspraak? Een mailtje is genoeg: mail@hstotaal.nl.